Może być podawane na wiele sposobów – zarówno na zimno, jak i ciepło, jako danie główne, jak i przystawka. Nie martw się, jeżeli nie masz doświadczenia w kuchni – wykonanie jest niezwykle proste!
Umyj mięso. Przygotuj miskę, do której nalej wody, dolej sos sojowy, sok z cytryny, sól oraz przyprawy. Dokładnie wymieszaj składniki. Przygotuj torbę, do której włóż mięso i zalej gotową marynatą. Pamiętaj, aby pozbyć się z torby powietrza i zwiąż.
Aby uniknąć ewentualnego przecieku marynaty, użyj jeszcze jednej torby, którą również szczelnie zamknij. Tak zapakowane mięso należy umieścić w lodówce na 24h. Aby mięso było należycie zamarynowane, w ciągu tego czasu należy je kilka razy odwrócić.
Kiedy mięso jest już zamarynowane, wyjmij je z torby i obwiąż nitką. Następnie umieść je w rękawie do pieczenia. Rozgrzej piekarnik do 190°. Gdy piekarnik jest już rozgrzany, włóż do niego przygotowane mięso i piecz przez 2,5h.