Zastąp normalny obiad przez kilka dni tą sałatką. Schudniesz i poczujesz się lepiej.
Bogaty w witaminy, minerały, pierwiastki śladowe i błonnik burak to niskokaloryczne jedzenie idealne dla odchudzających się.
Niesprawne jelita często utrudniają utratę wagi. Ten sposób zaspokoił moją ciekawość i przyniósł rezultaty. Głównym plusem było lepsze samopoczucie oraz poprawa trawienia. Polecam również tym, którzy nie chcą schudnąć, ale chcą poczuć się lepiej i uzupełnić witaminy.
Warzywa umyj i zetrzyj na drobno. Dodaj starte jabłko, jeśli chcesz. Skrop sokiem z cytryny i chrzanem, dopasowując sos do swoich preferencji.
Jedz sałatkę przez kilka dni zamiast tradycyjnych dodatków oraz z pełnoziarnistym pieczywem na obiad. W moim przypadku, w ciągu 3 tygodni (nie jedząc codziennie), schudłam 4 kg, które nie wróciły.
Podgrzewaj w garnku ½ szklanki wody, dodaj ½ łyżeczki soli himalajskiej. Wymieszaj. Kolejno dodaj 1 łyżeczkę soku z berberysu, ½ soku jabłkowego i 2 łyżki soku z cytryny. Wymieszaj a później wypij. Ten napój działa szybko oczyszczające, dlatego lepiej jak wypijesz ten napój w domu.