Spróbuj dzisiaj na obiad – mięso jest naprawdę bardzo smaczne i zupełnie proste. Dodatkowo połączenie musztardy i śmietany nadaje mu wspaniały smak i zmiękcza go.
Mięso pokroić w plastry i wcisnąć pod folię. Sól, pieprz i dodaj inne przyprawy do smaku. Nacieramy musztardą i pozostawiamy do ostygnięcia.
Posiekaną cebulę podsmaż na smalcu na złoty kolor. Dodać zmiażdżony czosnek i posiekany rozmaryn.
Krótko smażymy i dodajemy mięso, na które pozwalamy. Zalać wodą i dusić pod przykryciem. Duś mięso, aż będzie miękkie. Gdy zmięknie wyjmujemy je na talerz. Przygotuj mieszaninę do zagęszczenia:
Mąkę wymieszać ze śmietaną, wlać do ciasta i zagotować. W razie potrzeby dodać wodę. Doprawiamy i dodajemy mięso, które będzie podgrzane w sosie.