Na czczo przed śniadaniem: szklanka wody z sokiem z cytryny.
Śniadanie: 100 g chudego twarogu, posiekany koper, połowa papryki, zielona herbata bez cukru.
Obiad: krem z marchwi 350 g, gotowana pierś z kurczaka 50 g.
Kolacja: sałatka z połowy awokado, z dodatkiem ziół, 100 g kukurydzy, sok z cytryny i oliwa z oliwek do skropienia sałatki, 2 kromki chleba z otrębów.
Na czczo przed śniadaniem: szklanka wody z sokiem z cytryny.
Śniadanie: 200 gram owsianki na wodzie, suszone morele, śliwki i rodzynki, zielona herbata bez cukru.
Obiad: gulasz z cukinii, 200 g ryby na parze.
Kolacja: sałatka z połowy awokado, z dodatkiem ziół, 100 g kukurydzy, sok z cytryny i oliwa z oliwek do skropienia sałatki, 2 kromki chleba z otrębów.