Przygotowanie zajmie Ci tylko 30 minut, a następnie wymagane jest jedynie odczekanie, aż deser ostygnie w lodówce.
Rozpocznij od rozbicia jajek, oddzielając białka od żółtek. Ubijając białka, stopniowo dodawaj cukier oraz szczyptę soli. Do gotowego śniegu dodaj żółtka, następnie delikatnie wmieszaj mąkę, aby ciasto pozostało puszyste. Gotowe ciasto przelej na blachę o wymiarach 40×30 cm wyłożoną papierem do pieczenia, równomiernie rozprowadzając szpatułką. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C przez około 15 minut.
W misce połącz jogurt, cukier puder i mascarpone, ubijając do uzyskania gładkiej masy. Ostudzone ciasto wyjmij z papieru do pieczenia, wyrównaj brzegi nożem i podziel na ćwiartki, a następnie każdą z nich przekrój wzdłuż na dwa cienkie płaty. Brzegi ciasta zmiel na drobną kruszonkę.
Na dwóch płatach ciasta rozsmaruj ćwiartkę kremu, na wierzch połóż kolejne dwa płaty i kontynuuj nakładanie kremu oraz układanie ciasta warstwami. Ostatnie dwa płaty ciasta oraz boki deseru posmaruj pozostałym kremem. Całość posyp zmieloną kruszonką, przyklejając ją do boków, a na koniec posyp wiórkami kokosowymi. Deser umieść na godzinę w lodówce, aby się schłodził.